hits

GJESTEINNLEGG

 

Hei jenta mi.

Gratulerer så mye med 2 årsdagen til jenta vår. 

Tenk at denne lille jenta har vært med oss i to år nå. Hvem skulle tro at vi skulle få skape et så fantastisk liv sammen, da vi møttes for over seks år siden?

Vi to har hatt så mye glede og morro sammen. Husker du hvordan vi møttes? eller den første julen vi feiret sammen? Eller konfirmasjonen til din søster? 

Det er lenge siden den gang nå, mange julfeiringer har vi hatt. Din søster er blitt en voksen jente, og vi har selv fått ett barn, men min kjærlighet til deg er like stor som den første gangen vi møttes. 

Hver eneste dag vi er sammen er en glede. Jeg elsker hvert sekund vi får sammen. Og nå som vi har denne fantastiske lille jenta vår, føles det som om livet har gitt meg alt det gode den kan by på. 

Tenke seg til, for to år siden satte vi oss i bilen midt på natten. Og vi kjørte mot A-Hus. For så å bli stoppet av politiet. Men kontrollen varte ikke lenge da han fikk høre at det snart skulle komme et barn til verden. Jeg husker fortsatt den første natten vi hadde på sykehuset. Eller hvordan det føltes å komme hjem med deg og Emily første dagen. 

Jeg var så stolt. Stolt av min perfekte familie. 

Og her står vi i dag. Med hele livet foran oss. Sammen skal vi skape vår egen perfekte historie. Vi skal være sammen for hverandre til den siste stund vi deler på denne planet.

Jeg er så utrolig stolt over å få være din kjære. Og jeg er så utrolig stolt over og kunne være Emilys pappa.

 

- Mannen din

 
 

 

 

 

 

 

LagreLagre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar