TING JEG SYNES VAR SKREMMENDE SOM BARN

 

 

1. Å være alene i mørket. Det er rart hvordan øynene lurer en til å se ting som egentlig ikke er der! Jeg har aldri likt å sove med døren lukket og jeg sover fortsatt med døren på gløtt. Ikke bare på grunn av at jeg ikke liker å ha det helt mørkt når jeg skal sove, men også for å se til Emily i løpet av natten! ♥

 


 

2. Trapper! Når jeg var liten pleide jeg alltid løpe opp de siste trinnene for jeg var redd noen skulle ta tak i føttene mine! huff, jeg er glad vi ikke skal ha trapper i huset vårt. 

 

3. Havet. Hvor dypt er det på det dypeste? og hva slags store vesener er det der nede som enda ikke har blitt sett? Jeg var livredd for hvalen Monstro fra Disneys Pinocchio film når jeg var liten, og jeg skjønner veldig godt hvorfor jeg var det! Snakk om en monster hval.

  

4. Å ha føttene utenfor sengen eller dynen! Jeg hatet å måtte gå på do i løpet av natten, på grunn av frykten for at noen skulle ta tak i føttene mine når jeg satte bena på gulvet eller tok føttene over dynen min! Det var alltid skummelt.

 

5. Utedoen på hytta! Jeg husker jeg kviet meg sånn for å bruke utedoen i løpet av natten. Jeg husker ikke hvem som fortalte meg om dodraugen, men det gjorde det absolutt ikke mindre skummelt å gå på do! Og stakkars lillesøster kviet seg like mye til å bruke utedoen etter at jeg fortalte henne om dodraugen.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits