hits

"SYLVANIAN FAMILIES" DUKKEHUS

 

Idag har jeg og Emily har lekt masse med det nye dukkehuset hennes fra Sylvanian families! ♥ Det første jeg må dele med dere er hvor fint det er på sprell butikkene og hvor fint alle lekene er utstilt! Alt er i fantastisk god kvalitet og mange av lekene gir meg en nostalgisk følelse, tilbake til da jeg selv var liten. Dukkehuset vi kjøpte er ment for barn som er 3 år grunnet små deler, så vi holder alltid oppsyn under lek! 

Hun lekte så fint med dukkehuset som var utstilt i butikken, så vi klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe det til henne! Dette er et dukkehus hun vil ha glede av i mange år! Emily fikk velge hvilken Sylvanian familie som hun ville ha og hun valgte den søte bjørne familien. I samlingen er det mange forskjellige familier, møbler og tilbehør til huset. Vi valgte det huset som har et startsett hvor det medfølger noen møbler og en ekorn mamma med barn. Det som er ekstra fint og koselig med dukkehuset er at du kan bygge på det så det blir større, og det er lys inni! ♥ Jeg personlig synes det er fint å kunne kjøpe ting til huset både i bursdager og jul. 

Før vi pakket opp huset, ryddet vi ut en del av de gamle lekene som Emily ikke lenger bruker. Jeg foretrekker at Emily har noen få, men fine leker fremfor at hun har for mange leker som aldri blir brukt. Nå har vi tenkt til å selge noen av lekene og gi bort resten til barn som kanskje ikke har så mange leker. ♥ Det er hyggelig!  

 

  

 

 

 

2 kommentarer

Iselin Renée

29.05.2017 kl.10:51

Så fint :)

mammaglede

29.05.2017 kl.11:48

Iselin Renée: Ja, ikke sant? Skulle så gjerne hatt et slikt dukkehus når jeg var liten også! <3 hehe

Skriv en ny kommentar