hits

TE FOR AVSLAPPING

 

Jeg har i det siste gjort yoga og meditert hver morgen og kveld og jeg opplever en positiv endring, i mitt ellers stressende sinn. Vi lever i en travel hverdag, og jeg som så mange andre blir påvirket negativt av det. Stress er noe vi alle opplever fra tid til annen, men det er ikke naturlig for kroppen vår og derfor er det viktig å ta seg tid til å slappe av. Jeg tenkte å dele mine metoder for hva jeg vanligvis gjør for å slappe av. Jeg håper du får noen ideer eller innspill som kan hjelpe deg på veien til å bli mer bevisst på hva du kan gjøre for koble av i din hverdag. 

 

 

1. Sett av en fast tid på dagen eller kvelden og få det til å bli en del av din rutine i hverdagen! 

2. En kopp varm te, mens du leser en bok du liker! Dette er en flott måte å koble av på uten å bli distrahert av lyset eller lyden fra en telefon, pc eller en tv. Et alternativ som jeg ofte benytter meg av, hvis jeg synes det blir altfor stille i starten, er å sette på lav meditasjons musikk som kan gå i bakgrunnen. 

3. En varm dusj og en god hudpleierutine etter en yogaøkt! Husk å ta vare på deg selv, det er lett å glemme i en hektisk hverdag!

4. Stearinlys! Jeg elsker å ha stearinlys der jeg befinner meg i leiligheten min. Det gjør atmosfæren roligere med en gang. Et lite tips er å ha et stearinlys med en duft du liker spesielt godt. En spesiell duft kan gi deg mer energi, mens en annen duft kan gjøre sinnet mer avslappet. 

5. Spill et brettspill! Et koselig og morsomt brettspill, gjerne et som er ment for barn! Det er ingenting som er hyggeligere og viktigere enn kvalitetstid med de du er glad i. Det er en fin mulighet til å snakke sammen og dele tanker og meninger om forskjellige ting. 

6. En god natts søvn! Legg deg alltid til en fornuftig tid. Når du merker at du er sliten og trøtt etter en lang dag er det viktig å ikke sitte for lenge oppe. Det er lett å bli oppholdt av noe spennende som går på tv eller som du ser på telefonen. Den beste formen for meditasjon er søvn! 

 

 

 

 

Én kommentar

Iselin Renée

06.07.2017 kl.10:41

Te er en deilig måte å slappe av på ja :)

Skriv en ny kommentar