hits

KUSINE PÅ BESØK

 

 

Denne uken har vært veldig spesiell og fin! Vi har vært så heldige og hatt besøk av kusinen min fra Spania fra fredag 27. til mandag 30. i forrige uke! Det var så utrolig koselig når hun var her med oss og jeg merker vi savner å ha henne her. Emily har kost seg enormt masse med kusinen min og fikk masse kos og oppmerksomhet! ♥

Når vi hentet kusinen min på Torp ble jeg overrasket over hvor liten og koselig flyplassen var! Neste gang vi skal ut og reise vil jeg hit.

Siden jeg gledet meg så fælt til vi skulle hente kusinen min, glemte jeg foto kameraet hjemme og fikk ikke filmet at vi hentet henne. Det kunne blitt en morsom og underholdende video siden jeg ikke kunne se kusinen min - på grunn av det dårlige synet jeg har. Mannen min mente at dersom jeg hadde hentet henne alene, hadde hun antagelig ventet enda.. 

På lørdag tok vi en tur i Skogen og planen var å grille pølser og marshmallows der. Det var kun tillat å grille ved enkelte plasser og derfor gikk det ikke etter planen, grunnet mye vind nede ved sjøen. Vi endte med å grille hjemme og det var veldig avslappende og koselig! ♥ Jeg er over gjennomsnittet glad i å være hjemme og foretrekker ofte å være hjemme fremfor å dra ut og gjøre mye sprell. #HjemmeErBest! 

Emily fikk en del nydelige strikkede plagg som min fantastiske bestemor lagde til henne og de var så flotte! Jeg føler meg heldig som har en bestemor som bryr seg så mye og som lager så mye fint til Emily! ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar