hits

VÅR BADERUTINE

  • 27.02.2017 kl. 23:31

 

Siden en del har spurt om hvordan en vanlig baderutine ser ut hjemme hos oss, tenke jeg å vise bilder og forklare hva vi pleier å gjøre for at baderutinen vår skal bli avslappende og hyggelig! ♥

 


 

1. Vi forbereder alt før vi bader så, pysj, håndklær, sjampo, bade olje, badeleker, stearinlys og badebalje fylt med varmt vann blir gjort klart først.

2. Etter at Emily har blitt vasket tar vi en dråpe bade olje i vannet og setter på denne avslappende meditasjons musikken fra youtube i bakgrunnen! Når Emily først er i badebaljen så bader hun i 30 min. 

3. Alt av kremer, hårbørste, tannbørste, bleie og papir blir lagt frem og håndklær blir lagt på stellematten. 

 4. Mens pappaen til Emily er på badet, går jeg inn på soverommet og gjør klar sengen til Emily. Puten, dynen blir lagt på plass og Ole Brumm bamsen hennes som hun sover sammen med hver natt. Etterpå tar jeg Rituals of Dao bed & body mist på puten og dynen. 
 

5. Når Emily er ferdig å bade, blir hun tørket, nesen blir renset, tennene blir pusset, vi tar på hudkrem og vi smører på sinksalve eller dermalibour krem før vi tar på bleie. Etterpå vasker jeg ansiktet der det er litt tannkrem og nesen med klut før jeg tørker ansiktet og smører på hudkrem. Helt på slutten tar jeg på henne pysjen og tørker ørene og håret med håndkle. Håret blir børstet og hun får masse, masse, kyss av meg og jeg ønsker henne en god natt. Så bærer pappaen hennes inn på soverommet vårt og hun blir lagt i sprinkelsengen sin. Etter 10- 20 minutter så sover hun! ♥

 

 

 

FAVORITTER TIL EMILY

  • 26.02.2017 kl. 22:32

Jeg kan virkelig sitte i evigheter å se på barneklær til Emily! Det er noe jeg koser meg veldig med!♥ Her har dere noen av mine nyeste favoritter som jeg vil kjøpe til Emily. 

 

 
 

 

 

 

 

RITUALS INNKJØP

  • 25.02.2017 kl. 22:23

 

 

Tenk at det allerede er lørdag kveld! Jeg er så fornøyd med den hyggelige dagen vi har hatt og innkjøpene. Jeg har ventet en stund på at R.I.T.U.A.L.S skulle få inn ny foundation da de nylig har byttet design. Det viste seg det kom godt med at jeg ikke har kjøpt foundation før idag, siden de har kampanje på alle makeup produkter! Jeg kjøpte foundation, eyeliner som jeg allerede har og er fornøyd med og en diamant neglefil. Fra Tiny rituals kjøpte vi sjampo og bade olje til Emily. Det er så utrolig koselig å lage en skikkelig rutine når man er på badet! ♥

Tips: Tenn et stearinlys med en avslappende duft, og demp lysene når du tar deg en dusj eller et bad. Det gjør så mye med sinnet og med stresset du har i kroppen etter en travel dag. Ta deg god tid og gjør en hverdagslig rutine til å bli noe du gleder deg til! 

 

 

 


 


 


 


 
 

 

 

 

 

MEMINI INNKJØP

  • 22.02.2017 kl. 20:53

 

 

Vi har kost oss mye idag og lekt ute i det fine været, lekt med sand, tegnet og lest litt! Vi har endelig fått de nye klærne som vi kjøpte til Emily så da måtte jeg selvfølgelig se hvordan klærne passet. Hun ble så jo så nydelig ♥ Memini har veldig MYE fint hvis dere liker nostalgiske barneklær! 


 

 

 

 

MIN UKE

  • 21.02.2017 kl. 22:07

 

 

NEDTUR:

All isen! Lurer på om man kan gå på skøyter overalt snart? I så fall så må jo det være langt morsommere enn å gå! ;-)

 

HØYDEPUNKT:

At vår lille prinsesse snart er 2 år! ♥ 

CRAVING:

Kaldt vann, og sushi! 


ØNSKE:

Å jobbe hjemme så jeg er med min lille Emily hele tiden. ♥ Ingenting er bedre enn å være med den som betyr mest for deg i verden! 


BESTE INNKJØP:  

Bursdagsgavene og alt utstyret til å lage bursdags pynt! 

 
 

DIY:

Det er dessverre ingen DIY link til dette bildet, men se så fantastisk fine klær man kan lage til barn, bare man kan kunsten å strikke og sy. ♥ Åå jeg hadde elsket å hatt disse klærne til Emily! 

 

SANG:

Roy Orbinson! 

  


 


 

LagreLagre

SNEAK PEAK AV BURSDAGSPYNT

  • 19.02.2017 kl. 21:13

 

 

Nå i helgen mens Emily sov, satt jeg av tid til å klippe og lime! Det er veldig gøy å være kreativ og man får mye glede ut av det. Jeg har planlagt en stund hvordan bursdagspynten til Emilys 2 årsdag skulle være, og nå er jeg snart ferdig med alt! Jeg elsker å lage ting og gjøre alt i stand til min nydelige lille prinsesse! 

Banner printables er bestilt fra etsy, farget papir fra panduro, og alt av tekst som er brukt er lagd på pcen med kjøpte disney fonts! Jeg gleder meg til alt skal henges opp og pyntes med her hjemme. Det blir så koselig når Emily får se alt! 
  

 

 

 

PLANLEGGING TIL 2 ÅRSDAG! ♥

  • 17.02.2017 kl. 23:14


 

 

Vår fantastiske fine lille jente er snart to år, og da må det planlegges til bursdagen! Vi skal feire lørdag den 4. mars og søndag den 5. mars, siden vi blir flere enn det er plass til i leiligheten vår. 

Jeg tenkte å dele med dere hva jeg ønsker å få til på Emilys store dag. ♥

 

♥ Bursdagskake fra Sverre Sætres konditori! Vi vet ikke hvordan kaken skal se ut, men om vi bestiller kake derfra så blir den spiselig både for øynene og for magen. Nam!

♥ Bursdagspynten skal være i Minnie mus tema, siden Emily er så glad i henne! Enten i fargene rødt, svart og hvitt eller i svart, rosa og hvitt. Det finnes så utrolig mye fin inspirasjon og ideer på pinterest for alle bursdagstemaer så her har jeg vært hyppig innom de siste mnd. Morsomt at det tilfeldigvis står Emily på bildet jeg har hentet fra pinterest også da! ♥ 

  

 

♥ Bursdags antrekk har jeg ikke tenkt ut enda, men noe som er søtt og nostalgisk hadde vært helt nydelig til Emily på dagen hennes! ♥ Det er utrolig mange fine klær man kan velge mellom, så vi får se hva vi velger til slutt. ♥

 


 

 

♥ Bursdagsgaver har vi allerede kjøpt, men vi skal handle inn flere klær til Emily siden hun har vokst ut av så mye i løpet av kort tid, og så skal vi sette inn en del penger på sparekonto!  

 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no