hits

MINE MÅL FOR FREMTIDEN

 • 19.03.2017 kl. 20:38

 

 

 

1. At Emily alltid er trygg, lykkelig og at hun bestandig har det hun trenger pluss mer! Emily betyr alt for meg og pappaen hennes og hun er det viktigste i livet vårt. ♥
 

2.  Å bygge drømmehuset! Det er veldig utfordrende å få boliglån idag, men vi vil gjøre det vi kan for å få det til! Å ha et hjem er veldig viktig for å ha en trygg og sikker fremtid. Man sier at man ikke kan kjøpe seg lykke med penger, men du kommer veldig langt med å ha et eget hjem! ♥ 

 

3. Å få en jobb jeg vil ha i mange år som jeg vil trives i! Hvis man ikke måtte hatt valuta for å overleve, så hadde jeg så klart ikke jobbet med noe annet enn å være mamma, - jeg mener det er den viktigste og fineste jobben man har når man er en forelder! ♥  

4. Å ha en fremtid med trygghet, forutsigbarhet og lykke! Jeg ønsker å ha et ordinert A4 liv med mulighet for å ha en romslig økonomi for å reise og besøke familien min oftere og for at vi kan reise og gjøre ting sammen som en familie når vi ønsker og har muligheten til det! ♥ 

 

 

 

 

SVARENE FRA SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 19.03.2017 kl. 00:48

 

 

1. Hvilke planer har du for sommerferien? 

- Jeg og familien har ingen spesifikke planer for sommerferien enda, men vi snakker en del om å kanskje dra til Liseberg i Sverige og bo på Heden hotell i noen dager. Ellers i sommerferien kommer vi til å shoppe en del og kose oss sammen! ♥ Det gleder jeg meg til!  

2. Tror du på et liv etter døden?

- Ja absolutt! Jeg tror det er mer her i livet enn det vi blir fortalt. 

 

3. Dine favoritt klesmerker?

- Jeg har mange! Jeg liker Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe og Second Female spesielt godt.

 

4. Hvis du vant i lotto hva hadde du brukt pengene på?

- Å betale all gjeld vi har, bygd et containerhus akkurat slik vi skal gjøre en gang i fremtiden, kjøpt en leilighet i Spania nærme familien min, gitt penger til familiene våre, investert i flere tomannsboliger for å leie ut rimelig til småbarnsfamilier. Resten av pengene skulle gått inn på egen bankkonto til Emily og på vår sparekonto.
 

5. Skal dere skaffe dere kjæledyr? 

- Ja! Jeg elsker katter mens mannen min er et hundemenneske, så vi i har veldig lyst på en perser og en hund etterhvert, men ikke før Emily har blitt eldre og vi har fått vårt eget hjem. ♥

 

6. Hvordan gikk kurset som pappaen til Emily var på?

- Så morsomt at du spør om kurset! Det gikk kjempe bra for han bestod med glans! Flink er han. ♥

 

7. Har du blogget før?

- Nei, det har jeg ikke. Dette er min første og eneste blogg! 

 

8. Hvilke planer har du fremover?

- Jeg har ikke så mange planer akkurat nå, men i oktober håper jeg vi kanskje reiser på vår første ferietur til Spania som en familie! ♥

 

9. Har dere lyst på flere barn? 

- Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på egentlig, men hvis jeg skal gå utifra hvordan jeg tenker og føler akkurat nå, så ønsker jeg ikke flere barn for øyeblikket. Jeg er så lykkelig med hvordan alt er i livet mitt. Jeg har en jente som er verdens nydeligste som jeg elsker over alt i verden og jeg er så fornøyd med at det bare er oss to. Da får vi all tiden i verden til å være alene og jeg får gitt henne all oppmerksomheten min! ♥ 

 

10. Hva kostet bursdagskaka til Emily sin bursdag? Var skikkelig fin da!

- Kaken ble kjøpt på Sverre Sætres konditori i Oslo, var til 15 personer og kostet 890,-. Jeg er veldig glad for at vi kjøpte kaken til bursdagen for den var utrolig flott laget og smakte helt nydelig! ♥
 

 

 

TING JEG SYNES VAR SKREMMENDE SOM BARN

 • 18.03.2017 kl. 19:11

 

 

1. Å være alene i mørket. Det er rart hvordan øynene lurer en til å se ting som egentlig ikke er der! Jeg har aldri likt å sove med døren lukket og jeg sover fortsatt med døren på gløtt. Ikke bare på grunn av at jeg ikke liker å ha det helt mørkt når jeg skal sove, men også for å se til datteren min i løpet av natten! ♥
 

2. Trapper! Når jeg var liten pleide jeg alltid løpe opp de siste trappetrinnene, for jeg var redd noen skulle ta tak i føttene mine! huff, jeg er glad vi ikke skal ha trapper i huset vårt. 

 

3. Havet. Hvor dypt er det på det dypeste? og hva slags store vesener er det der nede som enda ikke har blitt sett? Jeg var livredd for hvalen Monstro fra Disneys Pinocchio film når jeg var liten, og jeg forstår med god grunn hvorfor jeg var det! Snakk om en monster hval.

  

4. Å ha føttene utenfor sengen eller dynen! Jeg hatet å gå på do i løpet av natten, på grunn av frykten for at noen skulle ta tak i føttene mine når jeg satte bena på gulvet eller om jeg tok føttene over dynen! Det var alltid skummelt.

 

5. Utedoen! Jeg husker jeg kviet meg for å bruke utedoen på familie hytten vi hadde i løpet av natten. Jeg husker ikke hvem som fortalte meg om dodraugen, men det gjorde det ihvertfall ikke mindre skummelt å gå på do! Og stakkars lillesøster kviet seg like mye til å bruke utedoen etter at jeg fortalte henne om dodraugen.

 

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 17.03.2017 kl. 22:01

 

 


 

 

Alle svarene kommer imorgen! 
 

 

 

 

 

MIN UKE

 • 15.03.2017 kl. 11:14

 

 

NEDTUR:

Ingen nedturer denne uken! Foruten om årsavgiften på bilene. 
 

 

HØYDEPUNKT:

Når vi var på Norwegian Outlet i vestby for første gang på lørdag! Pappaen til Emily må kjøpe seg en av jakkene han prøvde hos Scotch & Soda! Den var utrolig flott til han! ♥

 

CRAVING:

Solbær og sjokoladekaken fra bursdagen til Emily! Jeg gleder meg til Mai mnd, for da er det bursdag igjen! Kanskje vi skal kjøpe en liten kake fra Sverre Sætre konditori igjen? ♥ NAM!
 

ØNSKE:

At mannen min består kurset han er på denne uken og finner en jobb han vil trives kjempegodt i! 

 


BESTE INNKJØP: 

Morgenkåpen fra R.I.T.U.A.L.S. Den er god og myk! 

 

 

DIY:

Vi har veldig lyst til å skaffe utemøbler snart, men vi er usikre på hvilke møbler vi vil ha. På pinterest er det mange DIY prosjekter der man kan lage sine egne utemøbler hvis man er handy nok og har det riktige utstyret man trenger. Den jeg har lagret bilde av under er min favoritt!

 11 forskjellige DIY utemøbler finner du HER

 

 

 

UKENS INSPIRASJON: 

Wow, for et utrolig flott design og utsikt!

 


 

 

 

SANG:

Neil sedaka!

  

UKENS TANKE:

Pappaen til Emily skal snart bytte jobb og det er utrolig spennende! Jeg gleder meg til han får en enklere hverdag, for det er mye jobb å være selvstendig næringsdrivende. Han er på kurs på kveldstid hver dag frem til fredag denne uken og idag har han teoriprøve! Jeg krysser fingrene for han og håper det vil gå bra.  

 

 

 

GJESTEINNLEGG

 • 07.03.2017 kl. 22:26

 

Hei jenta mi.

Gratulerer så mye med 2 årsdagen til jenta vår. 

Tenk at denne lille jenta har vært med oss i to år nå. Hvem skulle tro at vi skulle få skape et så fantastisk liv sammen, da vi møttes for over seks år siden?

Vi to har hatt så mye glede og morro sammen. Husker du hvordan vi møttes? eller den første julen vi feiret sammen? Eller konfirmasjonen til din søster? 

Det er lenge siden den gang nå, mange julfeiringer har vi hatt. Din søster er blitt en voksen jente, og vi har selv fått ett barn, men min kjærlighet til deg er like stor som den første gangen vi møttes. 

Hver eneste dag vi er sammen er en glede. Jeg elsker hvert sekund vi får sammen. Og nå som vi har denne fantastiske lille jenta vår, føles det som om livet har gitt meg alt det gode den kan by på. 

Tenke seg til, for to år siden satte vi oss i bilen midt på natten. Og vi kjørte mot A-Hus. For så å bli stoppet av politiet. Men kontrollen varte ikke lenge da han fikk høre at det snart skulle komme et barn til verden. Jeg husker fortsatt den første natten vi hadde på sykehuset. Eller hvordan det føltes å komme hjem med deg og Emily første dagen. 

Jeg var så stolt. Stolt av min perfekte familie. 

Og her står vi i dag. Med hele livet foran oss. Sammen skal vi skape vår egen perfekte historie. Vi skal være sammen for hverandre til den siste stund vi deler på denne planet.

Jeg er så utrolig stolt over å få være din kjære. Og jeg er så utrolig stolt over og kunne være Emilys pappa.

 

- Mannen din

 
 

 

 

 

 

 

LagreLagre

ALERIS

 • 07.03.2017 kl. 21:53

 

Idag har jeg vært på Aleris for å ta en celleprøve etter fylte 25 år. Aleris medisinske senter var så utrolig oversiktlig og ryddig og de ansatte var veldig hjelpsomme. Gynekologen jeg var hos var veldig hyggelig og profesjonell og hun gjorde opplevelsen veldig positiv for meg. På grunn av den positive opplevelsen idag, ser frem til neste gang jeg skal hit, som er om ca 2 år. Nå vet jeg hvordan det er å ta en celleprøve og hvor fint det går! Jeg kjente ingen ubehag mens undersøkelsen pågikk og jeg merket ingenting til celleprøven! Jeg var overrasket over at celleprøven allerede var tatt, uten at jeg hadde merket det. 

Jeg håper andre kvinner som skal ta celleprøve for første gang ikke bekymrer seg unødvendig! Dersom dere er nervøse så anbefaler jeg at dere drar til en gynekolog som er spesialist i faget og som gjør dette hver eneste dag. 

 


 

MIN UKE

 • 06.03.2017 kl. 00:18

 

 

NEDTUR:

Årsavgiften på bilene! Dette har ikke kommet enda, men jeg vet det kommer hvert år, og det er fortsatt trist å betale så mye for noe som allerede koster mye. Bomringer, diesel, veiavgift, miljøavgift, skatt, i tillegg til årsavgiften, blir mye til slutt. 


 

 

HØYDEPUNKT:

At vår lille prinsesse fylte 2 år på lørdag!! ♥ 

 

CRAVING:

Solbær og sjokoladekaken fra bursdagen til Emily! 
 

ØNSKE:

Å få en jobb hjemmefra, så jeg er med min lille Emily hele tiden. ♥ Og at vi får muligheten til bygge drømmehuset veldig snart! Et miljøvennlig og moderne shipping containerhus! (hvis du aldri har hørt om containerhus før, så anbefaler jeg deg virkelig å undersøke og lese litt, dersom du har planer om å bygge hus!)

 BESTE INNKJØP: 

Alt til bursdagen til Emily!  ♥

 

DIY:

Å ha det ryddig og organisere ting er jeg veldig opptatt av! Jeg elsker alt av smarte løsninger og ideer for å organisere ting i hjemmet bedre!

 DIY HER

 DIY (IDE) HER


 

SANG:

Åå!♥ Elvis Presley! 


  

LagreLagre

2 ÅRSDAGEN

 • 05.03.2017 kl. 22:31

 

 

 

 


 

KAKEN TIL 2 ÅRSDAGEN

 • 04.03.2017 kl. 21:03

 

 

Hei alle sammen! Oi, for en utrolig fin og hyggelig feiring vi har hatt idag! Vi fikk besøk av familien og oldefar, bestefar, tante, onkel og bestemor kom idag og vi fikk en bursdagshilsen og sang av bestemor i spania på skype også. ♥ Solbær og sjokoladekaken vi bestilte fra Sverre Sætre konditori var himmelsk god og nydelig utført! Personlig har jeg gledet meg veldig for å smake på kaken, siden jeg aldri har bestilt kake derfra tidligere. Tusen takk igjen for en nydelig kake! Jeg anbefaler de som ønsker en kake for en spesiell anledning til å bestille herfra. 

  

 

DE SISTE FORBEREDELSENE ♥

 • 03.03.2017 kl. 12:21

 

 

Nå har vi bare dagen idag på gjøre istand alt til Emily sin 2 årsdag imorgen! Gjett om vi gleder oss til å feire vår lille prinsesse! Det er mye som har blitt gjort de siste dagene, men det er enda noe som gjenstår. Vi har leid stoltrekk og sløyfer som skal settes på plass, vi skal henge opp banner og litt annen pynt rundt i leiligheten og vi har fått bestilt en nydelig kake fra Sverre Sætre konditori, som blir hentet imorgen før de første gjestene kommer. ♥

Kan noen være så snill å stoppe tiden? Tenk at lille Emily blir 2 år! ♥ Det er nesten uvirkelig. 
 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no