hits

EMILYS 17. MAI ANTREKK (SNIKTITT)

  • 29.04.2017 kl. 23:50

 

 Nå har vi fått bestilt nye 17. mai klær til Emily og jeg gleder meg til vi får alt i posten! ♥ Hun kommer til å bli så fin! Nå mangler jeg bare å bestille 17. mai sløyfe til hårpynt. 

 







 

SØVNIG SØNDAG

  • 16.04.2017 kl. 21:08

 

 

Hjelpes, så trøtt jeg har vært i hele dag! Jeg fryser lett og da blir jeg så søvnig når jeg først får varme i kroppen, og idag har det vært kaldere i forhold til de andre dagene vi har hatt med sol. Vi har fått nye utemøbler av bestefaren til Emily, så vi har sittet ute med en kopp varm kaffe og kakao på utsiden av leiligheten tidligere idag og kost oss. Før det, gikk vi en liten gåtur til parken.

Håper dere har kost dere masse idag også! Vi har forresten sett Warcraft filmen igjen! Den har så utrolig fine animasjoner! Gleder meg til oppfølgeren kommer og lurer på om den kommer en gang i løpet av 2017? Da gleder jeg meg til se den! 


 





 

 

 

 

PÅSKEKOS

  • 16.04.2017 kl. 16:17

 

I påsken har vi hatt koselig besøk av min kjære lillesøster! ♥ Vi har spist påske frokost, sett film på kvelden og på fredag reiste vi til Sverige for å handle. Jeg ønsker alltid å dra innom R.I.T.U.A.L.S hvis jeg vet at butikken er der jeg er! Heldig var jeg for jeg fant perfekte yogaklær som jeg gleder meg til å kjøpe.

Igår dro lillesøster hjem igjen, men det har vært veldig hyggelig, og jeg gleder meg til neste gang lillesøster kommer på besøk til oss! ♥ Resten av lørdagen var vi på besøk hos bestemoren til Emily og hadde en kjempe fin dag sammen der! Der fikk Emily et super-påskeegg med masse godteri fra bestemor! 

 











 

 


 

MIN UKE

  • 09.04.2017 kl. 11:34

 

 

 

NEDTUR:

Regninger, som kommer hver måned. Heldigvis blir det av dem fremover!  
 

 

 

HØYDEPUNKT:

At mannen min fikk ny jobb på mandag! ♥ Jeg er så utrolig stolt og glad på hans vegne.




 

CRAVING:

Dal bær fra Mellmdahl gård! Når det er jordbær sesong igjen, skal jeg spise så mange at jeg ikke klarer å spise flere jordbær! 







ØNSKE:

At mannen min får kontrakt med fast ansettelse i ny jobb, etter endt prøveperiode!
 

 

 


BESTE INNKJØP: 

Memini jakken til Emily! Den er såå søt! ♥ Jakken er kjøpt på finn.no. Den er dessverre ikke lenger i sortimentet til Memini. Og den lette sommerkjolen fra Samsøe & Samsøe som mannen min kjøpte til meg på lørdag!






DIY:

Jeg skal lære meg å sy veldig snart! Det første jeg må gjøre er å kjøpe en symaskin og prøve meg frem. Det blir kjempe stas å lage noe selv! ♥

Bildet under er lånt fra Speiltvillingene!

 



 

 

 

UKENS INSPIRASJON: 

Kunstig gress! Jeg ser alltid etter inspirasjon til hus og hjem nå som vi planlegger hvordan drømmehjemmet skal være. Vi skal ha en hage som man kan gå ut til fra stuen.  

 




 

SANG:

Elvis Presley! ♥ (HYYL!)

 

 

UKENS TANKE:

Jeg tenker mye på fremtidsplanene våre. Når vi skal bygge drømmehuset Emily skal vokse opp i og som vi skal bli gamle i. Jeg tenker veldig mye på hvor stolt jeg er av mannen min som har fått en ny jobb og hvor fint vi har det akkurat nå! Jeg tenker også mye på hvor koselig det blir på vår første familie ferie! ♥

 

 

 

 

HØYSKOLEN

  • 03.04.2017 kl. 21:50

 

På søndag var vi på en koselig tur på universitetet! Det var så fint vær så vi tok med kameraet og fikk tatt en del bilder av dagen vår! 

 









 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no