hits

"SYLVANIAN FAMILIES" DUKKEHUS

  • 25.05.2017 kl. 00:06

 

Idag har jeg og Emily har lekt masse med det nye dukkehuset hennes fra Sylvanian families! ♥ Det første jeg må dele med dere er hvor fint det er på sprell butikkene og hvor fint alle lekene er utstilt! Alt er i fantastisk god kvalitet og mange av lekene gir meg en nostalgisk følelse, tilbake til da jeg selv var liten. Dukkehuset vi kjøpte er ment for barn som er 3 år grunnet små deler, så vi holder alltid oppsyn under lek! 

Hun lekte så fint med dukkehuset som var utstilt i butikken, så vi klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe det til henne! Dette er et dukkehus hun vil ha glede av i mange år! Emily fikk velge hvilken Sylvanian familie som hun ville ha og hun valgte den søte bjørne familien. I samlingen er det mange forskjellige familier, møbler og tilbehør til huset. Vi valgte det huset som har et startsett hvor det medfølger noen møbler og en ekorn mamma med barn. Det som er ekstra fint og koselig med dukkehuset er at du kan bygge på det så det blir større, og det er lys inni! ♥ Jeg personlig synes det er fint å kunne kjøpe ting til huset både i bursdager og jul. 

Før vi pakket opp huset, ryddet vi ut en del av de gamle lekene som Emily ikke lenger bruker. Jeg foretrekker at Emily har noen få, men fine leker fremfor at hun har for mange leker som aldri blir brukt. Nå har vi tenkt til å selge noen av lekene og gi bort resten til barn som kanskje ikke har så mange leker. ♥ Det er hyggelig!  

 

  

 

 

 

LEKEPLASSEN

  • 23.05.2017 kl. 21:53

 

Idag har vi vært på den utrolig fine lekeplassen som er i Moss sammen med bestefaren til Emily! Vi har lekt og kost oss masse i det fine været idag, og spist både baguette og softis! Neste helg skal vi kanskje dra en tur til Leos lekeland igjen. Vi var der for første gang på fredag forrige uke, og da koste vi oss enormt masse sammen! Det var kjempe moro! 

 

 

 

 

 

GRATULERER MED DAGEN! 🇳🇴

  • 17.05.2017 kl. 20:34

 

Gratulerer med dagen! Håper dagen deres har vært like fin som vår! ♥ Idag har vi feiret dagen sammen med bestemoren til Emily og hatt det kjempe koselig mens vi har spist sjokoladekake og pølser! 

 

  

 

 

PAPPAEN TIL EMILY HAR BURSDAG!

  • 14.05.2017 kl. 19:55

 

Min fantastiske kjæreste, bestevenn og pappa til min fine lille jente, har bursdag idag og vi har feiret dagen med kake, is og muffins! Jeg mimrer ofte tilbake på dagen vi møttes for første gang og hvor mye vi har opplevd og erfart sammen. Tenk at vi har vært sammen hver dag i 6 år? Og at vi nå har en liten jente som er 2 år. Jeg smiler når jeg tenker på hvor forelsket jeg ble i deg når jeg så deg for første gang, og hvor inderlig høyt jeg ønsket at du skulle like meg. Nå sitter jeg her og har fått akkurat den fine mannen jeg ønsket å dele livet mitt med og stifte familie med og jeg er så heldig at vi har fått en nydelig liten jente sammen som betyr alt for meg i verden. ♥ Du gjør meg lykkelig og ingen tar bedre vare på meg og Emily enn det du gjør. Du gir oss enormt mye trygghet og kjærlighet hver dag. Vi elsker deg pappa og håper dagen din har vært fin!

Gratulerer så mye med dagen.♥ 

 

  

 

 

EMILYS 17. MAI ANTREKK

  • 10.05.2017 kl. 22:18

 

Nå er det ikke mer enn 6 dager til 17. mai, så dermed tenkte jeg å vise dere klærne som Emily skal bruke. Vi prøvde klærne etter at vi fikk dem i posten og lille mor ble så fin! 

Til de som lurer på hvilket klesmerke de forskjellige plaggene er, så er romperen, kysen og strømpene fra Memini og skoene fra Bisgaard. ♥

  

 

 

 

STRØMSTAD

  • 01.05.2017 kl. 23:21

 

Idag har vi vært i Strømstad i Sverige med bestefaren til Emily! Vi har gått en fin tur, sett mye fint og spist på restaurant. Det var utrolig flott at været var så fint idag også! Det gjorde gåturen enda finere med solen som varmet. 

 
 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no