hits

TE FOR AVSLAPPING

  • 27.06.2017 kl. 21:27

 

Jeg har i det siste gjort yoga og meditert hver morgen og kveld og jeg opplever en positiv endring, i mitt ellers stressende sinn. Vi lever i en travel hverdag, og jeg som så mange andre blir påvirket negativt av det. Stress er noe vi alle opplever fra tid til annen, men det er ikke naturlig for kroppen vår og derfor er det viktig å ta seg tid til å slappe av. Jeg tenkte å dele mine metoder for hva jeg vanligvis gjør for å slappe av. Jeg håper du får noen ideer eller innspill som kan hjelpe deg på veien til å bli mer bevisst på hva du kan gjøre for koble av i din hverdag. 

 

 

1. Sett av en fast tid på dagen eller kvelden og få det til å bli en del av din rutine i hverdagen! 

2. En kopp varm te, mens du leser en bok du liker! Dette er en flott måte å koble av på uten å bli distrahert av lyset eller lyden fra en telefon, pc eller en tv. Et alternativ som jeg ofte benytter meg av, hvis jeg synes det blir altfor stille i starten, er å sette på lav meditasjons musikk som kan gå i bakgrunnen. 

3. En varm dusj og en god hudpleierutine etter en yogaøkt! Husk å ta vare på deg selv, det er lett å glemme i en hektisk hverdag!

4. Stearinlys! Jeg elsker å ha stearinlys der jeg befinner meg i leiligheten min. Det gjør atmosfæren roligere med en gang. Et lite tips er å ha et stearinlys med en duft du liker spesielt godt. En spesiell duft kan gi deg mer energi, mens en annen duft kan gjøre sinnet mer avslappet. 

5. Spill et brettspill! Et koselig og morsomt brettspill, gjerne et som er ment for barn! Det er ingenting som er hyggeligere og viktigere enn kvalitetstid med de du er glad i. Det er en fin mulighet til å snakke sammen og dele tanker og meninger om forskjellige ting. 

6. En god natts søvn! Legg deg alltid til en fornuftig tid. Når du merker at du er sliten og trøtt etter en lang dag er det viktig å ikke sitte for lenge oppe. Det er lett å bli oppholdt av noe spennende som går på tv eller som du ser på telefonen. Den beste formen for meditasjon er søvn! 

 

 

 

 

NYE HUDPLEIEPRODUKTER

  • 13.06.2017 kl. 22:45

 

Idag har endelig bestillingen fra R.I.T.U.A.L.S kommet! Jeg gleder meg til å få brukt kremene fremover. Jeg skal snart lage et innlegg med min hudpleierutine. Serien jeg har kjøpt er Sensitive skin.

 

 

 

 

NYE YOGAKLÆR!

  • 10.06.2017 kl. 22:47

 

Jeg er kjempe fornøyd med yoga klærne jeg kjøpte hos R.I.T.U.A.L.S idag! De er perfekte til yoga siden de sitter godt og er komfortable og myke. Etterhvert kommer jeg til å kjøpe et par til, men aller først skal jeg skaffe en god yogamatte som varer lenge, men det tar tid siden det er mange forskjellige varianter i forskjellige prisklasser. Allikevel så er det mange yoga entusiaster og eksperter som har sine favoritter, og det er fint å vite meningene deres på hvilken yogamatte de anbefaler. Jeg har tidligere erfart at hvis man ikke har en god yogamatte, så kan matten skli/flytte på seg, og dermed får man lite "grep" når man gjør forskjellige yogastillinger som man trenger stabilitet for å klare å gjøre på best mulig måte. 

Jeg fikk også med meg et sett fra Hammam serien fra Rituals etter jeg handlet! Jeg vet de har endret noen av ingrediensene i Hammam serien og gjort den mildere, så jeg gleder meg til å prøve dem ut! 

 

 

 

 

25 SPØRSMÅL FOR Å BLI KJENT MED DEG SELV

  • 07.06.2017 kl. 21:35

 

Jeg er så glad for at jeg har funnet en så flott side på pinterest med spørsmål man skal stille, for å bli kjent med seg selv.

Målet med disse spørsmålene er at du finner svar om deg som du kanskje ikke kjenner til eller er klar over. Jeg fikk mannen min til å stille meg disse spørsmålene idag, og det er absolutt vanskeligere enn man tror å komme med svar. Jeg er ikke en person som har korte og enkle svar å komme med, så alt ble veldig utfyllende slik at jeg er helt sikker på at de svarene jeg kommer med blir riktig for meg. Dette høres antagelig rart ut når jeg skriver det, men jo mer jeg fordyper mine svar, desto mer sikker blir jeg på dem. Jeg har tidligere vært usikker på det mennesket jeg er og hatt veldig lett for å bli påvirket av andres syn på mine meninger og tanker. Det er viktig at man stoler på den man er og at man tar vare på seg selv! 

 

"If you dont love yourself, you cannot love others." - The 14th Dali Lama

 

 

 

Hvordan ser din ideelle dag ut?


Hva ville du være når du var yngre?


Hvem er du mest inspirert av? Hvorfor?

 


 

Hvem vil du elske å møte? Hva vil du spørre?

Hvilken vane vil du mest bryte? Hvilken vane vil du mest like å starte?


Tenk på en person du virkelig beundrer. Hvilke egenskaper liker du om den personen?


Hvordan liker du å slappe av?

 
Når var den siste gangen du gjorde noe du var redd for?


Hva er du mest stolt av?


Hva er du mest redd for?


Hvis livet stoppet i dag, hva vil du angre på, ikke?

 
Hvem vil du koble til (eller koble til igjen) med? Hvorfor?


Hvilke egenskaper beundrer du i andre?


Hvilke praktiske ferdigheter ønsker du at du hadde?


Tenk deg at du er i 90-årene. Hvilke minner vil du ha? Hvilke historier vil du fortelle?

 
Hva er din favorittbok / film / sang? Hvorfor?


Hvis du kunne gjøre en forandring i verden, hva ville det være?


Hva elsker du å gjøre for, eller gi til andre (ikke et objekt - noe fra deg personlig)?


Hva gjør deg ivrig eller spent?


Hva ønsker du gjorde mer av?

 


Om ikke penger var et alternativ. Hva ville du gjort?


Hvilket område av livet ditt, akkurat nå, gjør at du føler deg best? Hvilket område gjør at du føler deg verst? Hvorfor?


La oss hoppe fremover i året. Hva vil du ha oppnådd det siste året?


Hvilket råd vil du gi til 5 år gamle deg? 16 år gamle deg? 21 år gamle deg? Akkurat nå?


Hvordan vil du bli husket i livet?

 

 

 

 

INSPIRASJON OG SITATER

  • 07.06.2017 kl. 20:10

 

 


"If I had a flower for every time I thought of you... I could walk through my garden forever." ~ Alfred Tennyson

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

MIN UKE

  • 06.06.2017 kl. 21:13

 

NEDTUR:

Regningene som skal betales hver mnd og forkjølelsen jeg nylig har fått. Jeg er ikke ofte syk, så jeg bryr meg ikke så mye når jeg først blir det. Men det er alltid ubehagelig å ha en kløende hals og en rennende/tett nese! 

 

 

HØYDEPUNKT:

Vi fikk besøk av noen i min "familie" fra Spania idag! Det var kjempe koselig å se dem igjen og det som gleder meg enda mer, er at de tydelig har det bra! Et annet veldig betydningsfullt høydepunkt for meg denne uken, er at jeg har startet med yoga & meditasjon igjen og føler meg utrolig bra! Jeg skal fortsatt gå til innkjøp av en god yogamatte som varer lenge, for det er et problem at man ofte sklir når man gjør forskjellige yogaøvelser.  Det hadde absolutt vært fint å slippe å flytte på seg til stadighet. 
CRAVING:

Frenadol eller curamed! Jeg tar selvsagt anbefalt dose, men jeg ser veldig frem til å bli kvitt forkjølelsen så jeg tar en av disse, ofte. For å være ærlig så liker jeg curamed. Jeg synes smaken er god, og så hjelper det mye når man har en sår hals. ØNSKE:
Å fullføre utdannelsen jeg har bestemt meg for å studere, og få jobb i det spesifikke fagområdet når jeg ferdig utdannet! Det jeg tenker mye på er hvordan vi skal gjøre det i forhold til om jeg skal studere på kvelden eller dagen, med tanke på lille mor. ♥ Hun skal starte i barnehage snart, men jeg er usikker på hvilken barnehage hun skal begynne på enda. Dette er en lang prosess for meg fordi jeg føler jeg rett slett ikke kan gjøre en grunnleggende og god nok jobb for å finne den perfekte barnehagen for henne. Bare det aller beste er bra nok

 


BESTE INNKJØP: 

Hudpleieserien fra R.I.T.U.A.L.S jeg nylig har kjøpt! Jeg skal skrive et eget blogg innlegg om min hudpleierutine for ansiktet så fort jeg får pakken!  


DIY:

DIY HER eller trykk på bildet under: 

 

UKENS INSPIRASJON: 

Det er utrolig mange fantastisk vakre og inspirerende bilder som jeg har fått lagret på pinterest. Jeg elsker at det er så mange nydelige steder det finnes i vår verden!  ♥
 

SANG:

Meditasjonsmusikk! 

4BES-pJ4djI


 

UKENS TANKE:

Etter at jeg har begynt å trene yoga og meditasjon så føler jeg meg rett og slett mer beroliget i mitt eget sinn. Jeg føler meg mer kreativ og føler jeg finner meg "selv" gjemt i den travle hverdagen vi stadig lever i. Jeg har nylig startet å skrive i en dagbok hvor jeg tenkte å ha alle mine tanker og opplevelser av meditasjon og yoga. Den skal jeg skrive i hver dag, slik at jeg kan se tilbake på mine opplevelser med yoga og meditasjon fremover i tid. Det blir spennende å oppleve mer av hvor mye jeg føler jeg forandrer meg, selvom jeg egentlig ikke gjør det. Jeg tror vi egentlig lever på en slik måte at vi ikke får vært oss selv og dermed mister litt av den vi er for hver dag som går. Etterhvert så blir kanskje den man er, en man ikke kan føle eller kjenner. Jeg er som nevnt tidligere, blitt mer åpen for den som jeg er i det siste og det gjør meg ubeskrivelig glad, men litt overrasket også! Jeg har jo vært glad og lykkelig i lang tid og spesielt etter at jeg har blitt mamma til verdens fineste lille jente. Jeg opplever stadig at jeg ikke hadde trodd jeg kom til å elske et menneske så høyt som jeg allerede gjør, men mens Emily vokser, så vokser også min kjærlighet for henne. ♥ 

 

 

PLANLAGTE INNKJØP:

Ny pysjamas for å kose meg med hjemme i sommer! 

 

+ Yogaklær & yogamatte! 

 
 

 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no