hits

HUDPLEIERUTINE OG SMINKERUTINE

  • 20.11.2017 kl. 17:20

 

Nå når jeg har fått ny sminke kolleksjon til 26 årsdagen, tenkte jeg å ha en liten oppdatering i hvordan jeg legger sminken og hvordan jeg bruker de forskjellige produktene. Jeg fikk en del vareprøver fra Sensai sin hudpleieserie jeg skal forklare hvordan jeg bruker og jeg har senere gått til innkjøp av en ansiktskrem jeg bruker hver dag og natt før jeg legger meg. 

 

Før du sminker deg, er hudpleie noe av det aller, aller viktigste! Det beste du kan gjøre for huden din er å bruke en god fuktighetskrem og ha gode hudpleierutiner i hverdagen. Jeg har en fast hudpleierutine hver morgen og kveld og jeg er veldig nøye med å fjerne all sminke før jeg legger meg. Når huden er vasket og ren bruker jeg ansiktskrem som gir mye fuktighet!

CLINIQUE take the day off sminkefjerner. 

 

Den beste sminkefjerneren jeg har prøvd hittil! Den tar bort all sminke i ansikt og øyne, inkludert vannfast mascara. Jeg har sett at det er en del beauty gurus på youtube som anbefaler denne, og med god grunn! 

 

 

 

 

 

Min nye vidunderkrem mot tørr hud i ansiktet! Jeg har sjeldent urenheter i huden, men til gjengeld har jeg såpass tør hud på enkelte områder i ansiktet, spesielt i t-sonen som gjør at det nesten aldri er en hudkrem som gir nok fuktighet. Jeg har brukt kremen i snart 1 mnd og jeg er veldig fornøyd med hvor flott denne kremen er for huden.

SENSAI Creamy soap er for å fjerne sminkerester og renser og vasker i dybden i huden. Hvis du liker en typisk ren "crisp" følelse når du rengjør huden i ansiktet er denne utrolig god! Den vasker bort alt og gjør at huden føles ren, men også ser ren og stelt ut. 

Lotion II fra SENSAI påfører jeg på ren og tørr hud. Masserer forsiktig inn og klapper forsiktig inn i huden. Den gir mye fuktighet, men gjør også at kremer og andre produkter du bruker på huden i ansiktet gir større effekt!

Eye Contour cream fra SENSAI er en kjempe flott og drøy øyekrem som hjelper mot fine linjer, mørke ringer og hevelser under øynene. Jeg opplevde resultater etter første natten jeg brukte den. Jeg påfører den alltid før jeg legger meg på en nyvasket hud.

 

Silk Peeling Powder fra SENSAI har jeg dessverre allerede gått tom for, men jeg kommer til å investere i en slik veldig snart! Dette er et pulver som du påfører når huden er våt. Jeg liker å bruke god tid med å massere produktet lett på huden og lar den få virke en stund, før jeg skyller av med lunkent vann. Denne er langt bedre enn andre peeling produkter eller scrub produkter jeg har brukt tidligere. Huden blir silkemyk etterpå. - bokstavelig talt! 

 

 

 

 

 

 

Glowing base fra SENSAI.

 

Glowing base fra SENSAI masserer jeg over hele ansiktet og avslutter med å klappe produktet forsiktig inn i huden. Den gir en flott og naturlig glød og gjør at den blir silkemyk! 

 

Luminous Sheer Foundation fra SENSAI er den foundationen som gir mest silkemykt resultat. Den finnes i en annen variant som heter Flawless satin foundation som gir ytterligere dekkevne. Jeg ønsket en lett dekkende foundation til huden min grunnet at jeg sjeldent har urenheter og ikke har stort behov for å dekke mye. 

 

Jeg brukte bestandig beautyblender når jeg påførte foundation tidligere, men etter å ha sett hvor fantastisk flott resultat det blir når Mary Greenwell påfører foundationen med sine magiske hender - måtte jeg prøve det ut selv! Resultatet er så utrolig flott og gir et langt mer naturlig resultat! Foundationen varer lenger og det er mer hygienisk når jeg ikke bruker beautyblender. Jeg liker å påføre foundationen med hendene og smører på huden, før jeg klapper alt forsiktig inn - så foundationen legger seg enda bedre!

 

Translucent loose powder fra SENSAI bruker jeg på t-sonen, nesen, under øyene og over øyelokkene. Helst steder der jeg ikke ønsker at det skinner. Og jeg påfører den med en foundation kost! Det er absolutt mulig å benytte sminkekoster til noe annet enn akkurat det bruksområdet de opprinnelig var ment til å brukes til. (tips fra min favoritt makeup artist - Mary Greenwell!) 

 

Jeg har to eyelinere fra SENSAI i fargen brun og svart. Denne påfører jeg etter foundation og pudder.

 

 

 

 

 

Jeg foretrekker å påføre eyelineren til midten av øyelokket, slik at det blir et naturlig resultat. - Less is more!  

 

38C Mascara fra SENSAI i fargen sort. Denne er vannfast, men kan fjernes lett med lunkent vann på 38 grader - derav navnet!

 

Opplever at det er lett å påføre mascaraen og at det alltid blir et mykt og naturlig resultat på vippene. Hvis du ser nøye kan du se at det små fiberhår. Disse legger seg på vippene og gjør dem lengre.  

 

Leppepomade fra The body shop med lukt av kakao. Myke lepper er viktig for å få best mulig resultat når du påfører leppestift! 

 

Jeg bruker lipliner fra MAC i fargen STONE. Tydelig at jeg snart må gå til innkjøp av en ny! 

 

Jeg har flere leppestifter fra MAC i matte farger som jeg bruker, men favoritten blir benyttet oftere enn de andre, i fargen STONE. Leppestiften påfører jeg som regel på slutten. 

 

 

 

 

 

 

LagreLagre

LagreLagre

10 TING JEG LIKER Å GJØRE I HVERDAGEN

  • 18.11.2017 kl. 21:52

 

1. Handle på nett! Jeg foretrekker netthandel fremfor å handle i vanlig butikk, hovedsakelig fordi man kan handle når det passer best og fordi det er et ubegrenset utvalg på nettet! Jeg bestiller som regel sminke, hudpleieprodukter, klær, sko og leker, men jeg har også bestilt ting som er til hjemmet, som laken, sengesett, gardiner, pynt, og duftlys. 

2. Organisere ting hjemme! Jeg liker å ha det ryddig og oversiktlig rundt meg, da slapper jeg av. ;-) (#kontrollfreak.) 

 

3. Rydde og vaske er noe man gjøre i løpet av hverdagen, men det er fortsatt noe jeg liker! Et rent og pent hjem er et godt sted å være. 

 

4. Male og tegne! Jeg liker å være kreativ, og spesielt i perioder er det veldig underholdende og morsomt. 

 

5. Selge eller donere ting vi ikke lenger bruker! Jeg liker å holde oversikt over hva vi har av ting og klær hjemme, så hvis det er noe som ikke blir brukt, selges eller doneres det.

 

6. Skrive liste med gjøremål jeg har fremover! Jeg er veldig opptatt av å ha oversikt over ting i hverdagen, derfor liker jeg ekstra godt å skrive ned ting jeg skal gjøre så jeg ikke glemmer det.

 

7. Se på tv serier og youtube videoer! Jeg og mannen min har allerede sett ferdig sesong 1 og 2 av "Stranger Things" og jeg elsket det! Kjempe spennende og flott serie! Aller mest ser jeg på sminkevideoer på youtube. Favoritt makeup artisten min er Mary Greenwell! Hun er en fantastisk flott dame og hun er utrolig profesjonell og dyktig i jobben sin! 

 

8. Gjøre yoga og meditasjon! Jeg har bare gode erfaringer og opplevelser! Helt ærlig har jeg ikke gjort yoga eller meditert på mange måneder, og det merker jeg! Humøret mitt er høyt og lavt, jeg blir fort emosjonell, og jeg blir stresset lett. Jeg gjorde nattyoga før jeg la meg igår, og merket at jeg sov bedre enn jeg har gjort på lenge. 

 

9. Leke med datteren min! Det er kjempe koselig å leke med små barn, selvom det hender at jeg blir "kjeftet" på hvis jeg leker eller gjør ting litt feil for lillemor. hehe. Veldig morsomt er det ihvertfall å bli inkludert i leken. :-) ♥ 

 

10. Gå på tur med familien i parken, lekeland eller på besøk hos andre familiemedlemmer. Vi drar ofte på besøk til familien! 

 

 

 

 

LagreLagre

PERSONLIG ØNSKELISTE TIL JUL

  • 17.11.2017 kl. 22:58

 

Jeg har allerede skrevet et blogginnlegg med julegaveideer, så derfor bestemte jeg meg for å lage min egen personlige ønskeliste til jul - inkludert en overdådig liste på slutten av innlegget med ting jeg hadde elsket å kjøpe og steder jeg hadde ønsket å besøke!

 

Jeg har ønsket meg kosejakken fra Rituals en stund, nå som det er kaldere ute ønsker jeg meg den enda mer! Flere hudpleieprodukter fra Sensai, siden jeg har brukt Sensai sine vareprøver en stund - og fått en tydelig forbedret hud i ansiktet! Jeg ønsker meg også Sensai sin parfyme! Den er fantastisk og lukter så godt. Dessverre har jeg gått tom for den lille parfyme prøven jeg fikk, så jeg føler litt hastverk med å gå til innkjøp av denne en gang før jul. Såpen jeg ønsker meg er faktisk laget i franske apotek i over 100 år, og kan brukes til barbering eller som deodorant! Kjempe smart at det har flere bruksområder, det liker jeg! 

 

 

 

Jeg elsker håndklær, romspray og duftlys og har mine favoritter fra Rituals. Heldressen eller jumpsuiten/kosedressen jeg allerede har fra Rituals er en stor favoritt som jeg bruker mye når jeg er hjemme - og noen ganger når jeg er ute! Shampoo, balsam og hårkur (fra øverste bilde) fra Sensai er jeg veldig interessert og nysgjerrig på å prøve ut, siden jeg er så fornøyd med hupleieproduktene og sminkeproduktene jeg har fra før av fra samme merket. Sensai har en flott pudderkost som jeg ønsker meg, siden jeg mangler sminkekoster. Jeg har fått en vareprøve av øyekremen fra Sensai og den er utrolig flott og effektiv mot mørke ringer og fine linjer under øyene. Siden jeg allerede har opplevd stor forskjell og sett effekten jeg får av kremen så ønsker jeg å kjøpe den enda mer! Sensai har en klut som skal fjerne sminke, samtidig som den peeler huden og mykgjør den. Det er alltid interessant å prøve produkter som har flere bruksområder!

 

Min overdådige liste ble ikke så overdådig som jeg først tenkte den kom til å bli. Jeg har nevnt en del ganger på tidligere blogginnlegg hvor høyt jeg ønsker å investere i et eget hjem, og fortsatt ønsker jeg å bygge et containerhus! Jeg ønsker en ny, fin og trygg familiebil som vi kan ha i mange år fremover. Jeg ønsker å kjøpe en av Sensai sine veldig flotte kremer til den svimlende sum på 6000,- kr. Denne kremen skal tydeligvis ha en fantastisk effekt på huden. Jeg har også et stort ønske om å reise på ferie og besøke Marokko eller Egypt og bo på ett eller flere av de flotte luksus hotellene de har, sammen med mannen min. 

 

 

 

 

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

JULEGAVEIDEER

  • 13.11.2017 kl. 00:48

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Jeg gleder meg enormt til julen i år for nå har jenta vår blitt såpass stor at hun forstår mye mer nå enn sist julefeiring! Jeg og mannen min er to veldig juleglade mennesker og vi liker alt som hører med Julen. Snøen, maten, julesangene, presangene, juletreet, lysene, pynten, været og lukten av jul, som pepperkaker, kanel, kongerøkelse, kakao, og lukten av gran! Det er kjempe behagelig at det blir kaldere ute og utrolig pent med snø på bakken og trærne. - Nesten som å gå inn i en ny verden hver vinter! 

Jeg elsker å handle julegaver og har som regel aldri hatt vanskeligheter med å finne ut hva jeg skal gi i gave, men for den som ikke har det like lett, tenkte jeg å komme med noen forslag! Jeg håper disse tipsene gir deg litt ideer og inspirasjon til hva du kan gi i julegave!

 

 

 

Til menn, så er mitt forslag å finne noe du vet han kommer til å bruke. Noen menn liker å pleie huden mer enn andre, og noen har kanskje behov for å stelle barten eller skjegget? En parfyme du vet han liker, produkter for barbering og hårsjampo eller en flott kose jakke han kan bruke når han skal være hjemme og slappe av. Dersom du er usikker, er et gavekort perfekt for da kan han kjøpe det han selv ønsker seg. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Når det kommer til julegaveideer til barn har jeg MANGE forslag! Jeg elsker butikken Sprell og anbefaler alle med små eller store barn å besøke butikken før jul, eller gå inn på nettsiden deres. De har så utrolig mye flott til barn at jeg rett og slett ikke klarer å lage en enkel collage slik som jeg har gjort på de andre.. 

Jeg har valgt leker som er i aldersgruppen for barn på min datters alder 3+ for både gutter og jenter. Jeg kommer til å lage et lite blogginnlegg til hva du kan kjøpe til julekalenderen til de minste, nærmere jul. :-) 

Et godt forslag til en gave som sikkert er mer hyggelig for oss foreldre å kjøpe, enn morsomt for barna å få - er klær og utstyr som de trenger. Vi kombinerte julegavekalenderen i fjor med små leker og med klær og utstyr. Det ble flere gaver, men fornuftige gaver som vi uansett skulle investere i før eller siden. Viktig også å gi barna noe de kan ha glede av i mange å fremover! Kvalitet fremfor kvantitet. Det er langt mer bruk og kast idag enn hva det en gang var for bare 10-15 år siden. 

 


 

 

 

 

Til jenter har jeg tatt utgangspunkt i hva jeg selv ønsker meg til jul. Jeg elsker sminke og jeg er veldig opptatt av hudpleie. Ny parfyme, en god og myk jakke man kan bruke når man skal kose seg hjemme. Håndklær, sengesett, duftlys, romspray er også veldig populært. Jeg anbefaler alle å kjøpe et gavekort hvis dere er usikre! Det blir en flott gave, og personen får mulighet til å kjøpe det hun selv ønsker seg! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

MAMMAGLEDE

  • 06.11.2017 kl. 00:34

 

 

 

Jeg er 26 og mamma til verdens fineste jente! ♥ Jeg elsker familien min, og har stor interesse for sminke og hudpleie i hverdagen. 

Hovedsakelig startet jeg bloggen den dagen jeg fikk vite at jeg ventet barn med verdens snilleste og beste mann. Bloggen var som en dagbok, hvor vi begge kunne se tilbake på tiden før og etter at datteren vår ble født.

Etter en stund bestemte jeg meg for å skrive mer om hva som opptar meg i løpet av livet i det daglige som en jente som elsker sminke og hudpleie - og som en småbarnsmamma! 

 

 

 

 

 

 

 

BURSDAG!

  • 02.11.2017 kl. 11:25

 

Idag 2. november fyller jeg 26! Vi var innom KICKS på mandag, og der fikk jeg velge bursdagsgave av den fantastiske mannen min! Jeg valgte ut 4 produkter fra SENSAI som jeg er kjempe fornøyd med. Dette er utrolig gode produkter jeg kommer til å ha stor glede av å bruke fremover. Jeg fikk også med en bag med prøver fra SENSAI sin nyeste hudpleieserie som jeg har brukt siden mandag. Øye kremen jeg har fått prøve er overraskende effektiv! Jeg brukte den en natt og morgenen etter var de mørke ringene under øynene mine tydelig redusert! 

Jeg har i det siste hørt på denne sangen til stadighet. og jeg lurer på om mannen min vil gå lei av at jeg hører på den nesten hele tiden nå. hehe <3

Av en eller annen grunn får jeg ikke opp ett av produktene på KICKS sin nettside, derfor legger jeg ved en link til en annen nettside jeg vet de selger produktet.

 

 

 

 

Sensai Glowing Base SPF 10 Primer / Sensai Luminous Sheer Foundation SPF 15

Sensai Eyeliner Pencil / Sensai Translucent Loose Powder

 

 

 

 

 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no