hits

JULEGAVENE I ÅR

  • 26.12.2017 kl. 15:13

 

Nå har jeg lagt ut det meste av julegaver vi har fått, men julegavene til mannen min har jeg ikke lagt ut - helt ærlig fordi det tok lang tid å ta bilder av alt sammen. Derfor ble det ikke tatt bilder av vår nye stumtjener, klær, penger, stearinlys eller den fine stearinlysholderen vi fikk med julemotiv på. 

 

Til datteren vår valgte vi å kjøpe et lekekjøkken i tre som vi har sett på en stund, den kjøpte vi på sprell. Alt tilbehør av mat og tallerkener/bestikk kjøpte vi også på sprell og det ble veldig godt likt! Leketeltet datteren vår fikk av bestefar har litt brukt mye, og er her hun foretrekker å tilbringe mye av tiden sin nå. Morsomt å se hvor hyggelig hun har fått det i sitt nye "hjem".  Hun fikk også en del fine klær som kommer til å bli brukt mye og et par vintersko fra Kavat som er super søte! Fiskespill, tegnesaker, fingermaling pluss en karaokemaskin som kan tilkobles med bluetooth. Den brukte vi på juleaften og sang mye med! Leste forresten om en annen karaokemaskin senest igår kveld fra TOYS R US som ble tilbakekalt grunnet feil med adapter som kan føre til elektrisk støt hvis den blir koblet feil. Ble skremt, men heldigvis så gjaldt det ikke karaokemaskinen vi har hjemme. 

 

Jeg fikk mange flotte produkter fra Sensai som jeg satte veldig stor pris på og så fikk jeg og mannen min en felles gave fra JorgObè fra nissen. Supreme Iluminator / Step 2 Creamy soap / Compact powder foundation / The Silk Parfume. Jeg har hatt en vareprøve med creamy soap, men som nå er snart tom, den var jeg også å veldig å få i gave. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FELIZ NAVIDAD

  • 25.12.2017 kl. 01:39

 

 

Idag har vi vært så heldige å feiret jul sammen med julenissen, spist god julemat og dessert, fått gaver, gitt gaver og sunget! Julefeiringen i år har vært så utrolig hyggelig og jeg har kost meg utrolig mye idag sammen med familien. Min datter har hatt sitt første møte med julenissen som kom på besøk med gaver! Nå som hun forstår så mye ble det kjempe gøy for oss andre å se hvor glad hun ble når hun så julenissen! Det er synd at tiden gikk så fort idag, for vi hadde det så hyggelig! 

Jeg håper dere har hatt en flott feiring med familien! Imorgen er planen å lage en hyggelig julefrokost og vi skal kose oss med de nye gavene vi har fått. Jeg kommer til å poste et lite blogginnlegg imorgen med bilder over hva vi har fått i gave! 

 

 

 

 

 

 

 

- Juleklemmer 

 

 

JOBB OG SVERIGE

  • 12.12.2017 kl. 21:52

 

Idag har jeg vært på jobb igjen og imorgen blir første gang på mange år at jeg jobber et vanlig 8 timers skift fra 12:00 - 20:00. I tillegg er senteret nattåpent, så jeg antar det vil komme en del mennesker for å handle. Idag ble jeg hentet av mannen og datteren min og vi dro til Sverige.Vi pleier som regel å handle i Sverige èn til to ganger i måneden. 

Jeg har fått handlet to nye produkter jeg kan krysse av fra min fremtidige innkjøpsliste jeg skrev om igår

 

 

 

 

 

 

MIN UKE

  • 11.12.2017 kl. 22:22

 

NEDTUR:

Regninger! Det er så mange andre ting jeg ønsker å bruke penger på. 

 

 

HØYDEPUNKT:

At moren min er på besøk hos oss, og at jeg har fått mulighet for arbeidstrening for mer jobberfaring, til jeg skal ut i arbeidslivet igjen. 
CRAVING:

Premium 70% sjokolade og klementiner! 


 


ØNSKE:
1. At datteren min vil ha det trygt og bra i ny barnehage, og at hun alltid vil ha det bra i livet! 2. At verden blir et bedre sted for alle! 3. Å arbeide med noe jeg har genuint stor interesse for. 4. Ha en fortreffelig fin julefeiring og nyttårsfeiring i år med familien!

 


BESTE INNKJØP: 

Alle produktene jeg har fra Sensai og arbeidsskoene jeg kjøpte hos ECCO!

 

 

 

 

 

FREMTIDIGE INNKJØP:

 

 


DIY:
Sugar wax! Fantastisk for fjerning av uønsket hår, og mindre smertefullt! 


 

 

 

 

UKENS INSPIRASJON: 

De beste nettsidene med alternative nyheter og informasjon: Gaia eller Nyhetsspeilet!

 

 

 

 

 

 

SANG:

Musikken fra serien Penny Dreadful. Musikken er nydelig komponert og jeg er forelsket i del 0:41! Jeg og mannen min fikk sett en del episoder av serien for sesong 1. Dessverre var ikke serien slik vi håpet og vi sluttet å se den etterhvert.


 

  

UKENS TANKE:

Hvorfor er en hel verden basert på valuta og penger, når det ikke finnes nok arbeid til alle? 

 

 

 

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

SØNDAGSÅPENT

  • 10.12.2017 kl. 23:13

 

 

Idag har jeg og familien min for første gang vært på et søndagsåpent senter hvor vi har handlet litt gaver, arbeidssko og julenissedrakt! Jeg har begynt å jobbe på senteret selv og har behov for pene, gode arbeidssko med gode såler som gir støtte i løpet av arbeidsdagen. Derfor kjøpte jeg sko hos ECCO. Jeg foretrekker alltid å ha noen få, men gode sko og det gjelder både sminke, klær og generelt eiendeler jeg har. #Kvalitet fremfor kvantitet. 

Jeg er så spent på at lille mor skal få hilse på julenissen i år! Jeg gleder meg og elsker å være med på hyggelige ting som dette. Hun fikk gitt julenissen en god klem idag. Han kom på besøk fra Nordpolen og var på senteret. Det var mange fine trær med fine julelys. Jeg synes det er så trivelig og jeg koser meg med å være samlet med familien og kunne se hvor fint og koselig det er pyntet til jul på senteret nå i juletiden. Lurer på om andre får tid til å kose seg og glede seg til jul, når det er så hektisk tid før jul med julegavehandel og stresset det fører med seg? 

 

Jeg har også glemt å fortelle om bonussjekkene jeg fikk hos KICKS forleden! Jeg gleder meg til mitt neste besøk! Det er absolutt lønnsomt å bli medlem der du ofte handler, enten det er i fysisk butikk eller på nett. 

 

 

 

Hvor er du medlem? Stresser du mye før jul? 

 

 

 

LagreLagre

TEST - SHAMPOO OG BALSAM

  • 10.12.2017 kl. 22:00

 

 

Jeg er spent på å fortelle dere om min nye Shampoo og balsam jeg har hatt gleden av å bruke en stund! Jeg har skrevet i et tidligere innlegg om min hudpleie og sminkerutine og om min overbegeistring for produktene fra Sensai. Jeg har sjeldent hatt uren hud, men jeg har nylig begynt å å bruke foundation, som er en stor forandring for huden og det resulterer i en del urenheter. Jeg benytter rensesåpe hver dag og peeling pudder èn gang i uken som skal rense huden og jeg er veldig tilfreds med resultatene! På vinteren får jeg ofte tørr hud, men jeg får en myk - og fuktig fin hud når jeg bruker den nye hudkremen dag-og natt.

Når jeg har gode erfaringer med enkelte produkter, blir jeg nysgjerrig på å teste ut flere fra samme merke. Jeg har investert i en shampoo og balsam fra Sensai som jeg gledet meg veldig til å prøve!

Når det er kaldere ute får jeg lett statisk hår, håret blir fortere fett samt at hodebunnen blir tørr dersom jeg bruker feil type shampoo. 

Etter en del uker med bruk av shampoo og balsam er håret silkemykt, jeg har ikke behøvd å vaske håret så ofte og jeg har tydelig fått tilføyet mye fuktighet. Jeg har ikke hatt tørr eller irritert hodebunn. Håret er mindre krusete når jeg lufttørker det. Jeg lar alltid håret lufttørke, med mindre jeg har dårlig tid, da bruker jeg hårføner. Shampooen og balsamen har en veldig mild og god lukt! At det lukter godt er viktig for meg da jeg ikke vil ha altfor sterk lukt i hårprodukter jeg bruker. 

Jeg er så glad jeg endelig har funnet noe som fungerer optimalt til håret mitt! #IwishIknewaboutyoubefore.

 

 

Hvilken shampoo og balsam er dere fornøyde med til deres hår?

 

 

 

 

 

 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no